KB Articles not showing up in search results?

Hello,

I am running Atlassian Confluence 5.7. We use Confluence in part to run a Knowledge base for our IT environment. When a new KB article is created, it does not show up in search results, or when clicking on a label to view related articles. This has only been happening for a month or so. Any ideas?

Thanks,

Chris

2 answers

1 accepted

1 vote
Accepted answer

Did you try a manual reindexing of the site?

I just completed that. It fixed the issue for searching. When you click on a label however it does not show the articles. I just went to one of the articles in question, and it said there were no associated labels. This may be a bug, because those labels were created when I wrote the Knowledge base article. I re-entered the labels on the article and now it shows up.

Thanks for the reply!

 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Oct 24, 2018 in Confluence

Atlassian Research opportunity with Confluence templates

Do you use templates with Confluence? Take part in a remote 1-hr workshop. You'll receive USD $100 for your time!   We're looking for people to participate in a   remote 1-hr workshop...

1,084 views 17 14
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you