Issue when updating Atlassian Universal Plugin Manager

I have just updated the Atlassian Universal Plugin Manager and now when I click on the Confluence admin and add-ons the page looks like this:

error.jpg

I go to the /admin/viewplugins.action page and it says the following:

"There were errors loading this plugin. There is more information in the logs. 

Cause: 
There was a problem loading the module descriptor: java.lang.Void.<br/>Unable to enable web fragment"

 

Any ideas on how to fix?

1 answer

0 vote

Hi Andrew, 

 

Usually this kind of message is related with JRE/JDK version. Please have a look into this documentation.

 

Regards, 

Renato Rudnicki

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jul 10, 2018 in Confluence

We want to see the templates you've created in Confluence!

Hi Community, Jessica here from the Confluence Product Marketing team!  July’s community challenge is all about sharing pictures  — and as an extension of our first post on what ...

602 views 20 11
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you