Insert profile image displays profile thumb in edit, but broken image on saved page

I'm using confluence 4.3.5

When I use the insert the profile picture macro on a page I'm editing, it displays fine. I can see the profile images on user profile pages and next to comments on threads. But I get a broken image when I save the page I'm editing (it still displays fine if I go back to edit mode).

Anyone have any ideas?

2 answers

1 accepted

This issue disappeared after I added some SSL redirects - I have a feeling that the widget was doing REST calls back to confluence and couldn't access the image (even though it was displaying in other contexts

Have you tried clearing your browser cache? I think that could be one possible reason for this issue.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Published 14 hours ago in Confluence

Think you know shares vs. @mentions in Confluence? Take this collab quiz.

To anyone who doubts that Atlassians are a little too obsessed with collaboration, and tools related thereto, let me describe a recent discussion we had (which took place on our internal Confluence, ...

99 views 2 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you