Image links break and then work sproadically

Hi

 

We have  a page on confluence. it has two images attached and inserted. Sometimes when the page is visited a broken image link icon is displayed for each image. Other times, the image renders completely fine. This is sporadic behaviour. Any ideas?

2 answers

Sounds like a caching issue, which may or may not be client based. To troubleshoot it:

  • are you using a rewrite-proxy in front of Confluence?
  • are the pictures stored on confluence or are they externally linked from a internet-site?
  • does it happen from all clients, or only one? If only one: clear cache and cookies, logout and login again.
  • Try different browsers to see if it's isolated to the browser.
  • Useing firefox addon firebug, go to the net tab, refresh the page and see if the load of the pictures is delayed somehow.

No rewrite proxy,

 

Pictures are stored on confluence

 

Happens on IE and chrome

 

Will try firebug, any other suggestions?

 

Thanks

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Mar 12, 2019 in Confluence

Confluence Admin Certification now $150 for Community Members

More and more people are building their careers with Atlassian, and we want you to be at the front of this wave! Important Dates Start the Certification Prep Course by 2 April 2019 Take your e...

1,326 views 2 13
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you