Image doesn't show in macro blog

Hello,

I have made a blog and added a picture.

And I've added the macro Blog on the homepage to show all the blogs. But the picture isn't showing, only the name: name.jpg and then the text.

How come and how to fix this?
Thank you!

1 answer

1 accepted

Hi Vera,

What option you have chosen for 'Content Type to Display' parameter in blog posts macro?

I have seen this earlier and it happens when you choose to show 'excerpts'

You should go for 'entire' in that dropdown. So the whole blogpost will be visible in the list, together with all the relevant resources (incl pictures)

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Thursday in Confluence

Color tables for a shiny Confluence page

...; ## Developed by: Alana Fernando ## Shared with love ## @param style:title=style type|type=enum|required=true|desc=Choose a style.|enumValues=Style1,Style2,Style3,Style4,Style5 ## @param alignment:title...

165 views 8 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you