How do I get labels to appear in pages created with HowTo and Troubleshooting templates?

I have edited the default "HowTo" and "Troubleshooting" templates, and added a label.

However, when I create a page, and select either template, I don't see my label added (although I do see the default howto and troubleshooting labels).

If I create my own template, and add a label, then this label is created in a new page.

Any idea what is preventing the label showing up?

2 answers

Hi Andrew, we do have to confirm the version of Confluence is being used, though there used to be an issue with labels in templates some versions ago counting from present one. Would that the be case?

Thanks @Guilherme Nedel [Atlassian], but we are on version 5.5.2.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Oct 24, 2018 in Confluence

Atlassian Research opportunity with Confluence templates

Do you use templates with Confluence? Take part in a remote 1-hr workshop. You'll receive USD $100 for your time!   We're looking for people to participate in a   remote 1-hr workshop...

1,192 views 20 14
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you