Global spaces are not shown on dashboard after Upgrade from Confluence 3.5.16 to 4.3.1

3 answers

This widget could not be displayed.

Hi there,

Could you please elaborate on more detail in regard to no global space shown detailed. By default, Confluence 4 will only display 20 spaces in the dashboard, while the other are accessible trough Space Directory.

If there are no spaces listed at all, you might want to check if there are any customization done on your dashboard and revert it back to default (backup it first) for troubleshooting purposes.

UPDATE:

Thanks for the screenshot. Looks like it is an indexing issue. For troubleshooting purposes you might want to try to disable all attachment indexing, reindex from scratch again and see if the issue persist.

Hope it helps.

Cheers,
Septa Cahyadiputra

Hi Septa..

Thanks for the note. I have attached a snapshot of the dashboard. There are about 70 global spaces and non of them is displayed at all. Below are the steps are carried out before I run into this issue:

  • Created a duplicate copy(test instance) of production Confluence 3.5 and this worked well with not glitch..all spaces were visible
  • I then upgraded the test instance to 4.3.1 and again it completed successfully BUT the global spaces are not showing.

I also tried re-indexing and it did not help at all. Also there is not customizaton on the dashboard.

Thanks for the screenshot. Looks like it is an indexing issue. For troubleshooting purposes you might want to try to disable all attachment indexing, reindex from scratch again and see if the issue persist.

I tried this a couple of hours ago and it did not work.

Is Confluence integrated with LDAP?

It is integrated with AD and not ldap.

Managed to fix this. 4.3.x has a new field called spacestatus in the spaces table. During the upgrade process, a null value is placed in there for each space and thats why the spaces dont display on the dashboard. If u manually update this to current for each space., this issue gets fixed.

This widget could not be displayed.

I am experiencing the same problem; this did not occur moving from 3.5.2 -> 4.3, but it does when moving to 4.3.6. Is this issue fixed in a newer version?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Monday in Confluence

Why start from scratch? Introducing four new templates for Confluence Cloud

Hi my Community friends!  For those who don't know me, I'm a product marketer on the Confluence Cloud team - nice to meet you! For those of you who do, you know that I've been all up in your Co...

268 views 2 4
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you