Error - The markup provided is not valid link markup - when trying to add a link to a wiki page

This feature was working. When I try to insert a link to another wiki page (Insert, Advanced), I type [ and automatically get The markup provided is not valid link markup.

No matter what I type after the [ symbol or even if I type a word (of a page title I know exists) and press Control+Shift+K, nothing happens.

Is there something in Confluence that I removed or changed by accident to cause this problem now.

3 answers

Hello Lorettar,

What version of Confluence are you using? We are going to need that in order to try to replicate this behavior.

4.3.2 - Not sure if it is related, but I had two plugins from Bob Swift Software - Excel Plugin and Table Sorter Library. I installed them and did not like them so I disabled. That is only thing I am aware of, that changed in Confluence. Thanks.

I'm having this issue. Confluence 5.7

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Oct 09, 2018 in Confluence

Introducing Praecipio Consulting, an Atlassian Solution Partner

Hey there Community!  My name is Vannya Vallejo, the Channel Communication Specialist at Atlassian and I want to help Atlassian users like you learn about our Solution Partners and how they c...

390 views 0 9
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you