It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Embedded images suddenly appear broken Edited

I have a large requirements document with several embedded images, using the upload feature of Images, and suddenly all the images appear to be broken links.

Has anyone else had this happen?  Is there a way, other than uploading and re-linking each one, to fix it?

Any guidance is appreciated.

Update:

To expand on this further.  The system lets me upload new images and they appear just fine, in the document.  All other images show a warning symbol and contain a Retry link.  Clicking the link does nothing.

Below is what appears for all pre-existing images in the document.

2020-02-05 10_18_48-Edit - GUI Modernization_ Applaud 8.0 - GUI Modernization - Confluence.png

2 answers

We're experiencing something similar.  We're unable to attach attachments to our Jira issues at this time.  Worked fine yesterday.

My problem magically resolved itself late yesterday afternoon.  So to whomever fixed the problem...Thank You!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Posted in Confluence

Lessons and Learnings: Six Months of Working Remote [Discussion]

Hey there, folks! For most of us, the past six months- yes, you read that right- have been a journey. More people than ever before have pivoted to working remotely, and navigating being on-scre...

3,140 views 4 6
Join discussion

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you