Emails not going

After upgrading to Confluence 4.3.7 two days back the instance has stopped sending emails. The SMTP settings are not changed; even the test email is not going.

On the screen it show email successfully sent to <emailid> but the mail is not actually sent. Mail Queue under Administration is also empty. No message is Error queue as well.

1 answer

Hi there!

The only way to be sure about what's going on is checking the logs. So my suggestion is to check the atlassian-confluence.log for warning and errors related to mail.

Also the problem can be related to LDAP - mail information not been pick up.

Check this KB for more information: https://confluence.atlassian.com/pages/viewpage.action?pageId=323389015

Hope it helps!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Sarah Goff-Dupont
Published 4 hours ago in Confluence

Think you know shares vs. @mentions in Confluence? Take this collab quiz.

To anyone who doubts that Atlassians are a little too obsessed with collaboration, and tools related thereto, let me describe a recent discussion we had (which took place on our internal Confluence, ...

54 views 2 3
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you