Documentation Theme missing left navigation tree

We've got the Documentation theme enabled for some of our spaces, and it's been working fine.

It's now not showing the navigation tree on the left. I'm not aware of any changes we've made - apart from a server reboot recently.

Any suggestions greatly appreciated.

We're running Confluence 4.1.3

1 answer

1 accepted

0 vote
Thomas Schlegel Community Champion Jul 04, 2012

Hi James,

what happens, if you slide the switch in the title bar to enable / disable the left navigation tree ?

Did you upgrade your Browser ?

Cheers

Thomas

Thanks Thomas - that was my problem. I'd somehow toggled it off in the title bar without noticing.

Oh dear, that was embarrassing!

Regards,

James

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jul 10, 2018 in Confluence

We want to see the templates you've created in Confluence!

Hi Community, Jessica here from the Confluence Product Marketing team!  July’s community challenge is all about sharing pictures  — and as an extension of our first post on what ...

604 views 20 11
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you