Custom logo not displaying on login screen Confluence 3.5.13

Our custom logo is not displaying on the login screen. Instead, the alt text is being displayed. Once logged in, the logo displays as expected. Has anyone been successful in getting a logo to display on the login screen?

2 answers

1 accepted

Hi JT,

If the logo stored in a password protected section may cause this. As the browser cannot access the image file without login details it only renders the alt text.

Hope this helps.

Cheers,

Selcuk

Thank you Selcuk! I have moved the logo and it now displays.

It works for me. I know that it also worked when we were using the older version of confluence. Unfortunately I don't have that environment set up anymore, so I can't provide a better answer. Have you checked other browsers to see if the behaviour is consistant?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Kesha Thillainayagam
Posted Apr 13, 2018 in Confluence

We want to hear how your non-technical teams are using Confluence!

Hi Community! Kesha (kay-sha) from the Confluence marketing team here! Can you share stories with us on how your non-technical (think Marketing, Sales, HR, legal, etc.) teams are using Confluen...

370 views 20 10
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you