Custom Colour Scheme Issue After Restore

So I've recentley migrated my test Confluence installation (as mentioned in a previous thread), and since I've restored, when ever I create a new Space the Custom Colour Scheme I've created isn't applied.

Is this a known issue or has anyone else encounted this?

2 answers

1 accepted

Hi Bristow,

That's weird, may I ask you if you're following this documentation: https://confluence.atlassian.com/display/DOC/Customising+Colour+Schemes ?

If yes, and you're still facing this problem, I would suggest to raise a ticket in our https://support.atlassian.com channel to take a closer look into this issue.

Cheers,

WZ

I had originally set it up correctly, as it worked for every subsequent space I created after setting the custom colour scheme, but since migrating and restoring from a backup, every space I create I have to manually go in to the space and set the colour scheme. Obviously not a ground breaking bug, or really that in convenient, I’m just being pedantic.

The custom colour scheme only applied for the dashboard. If you would like custom colour for the space you need to change it manually from Space Admin. Hope it helps.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Oct 24, 2018 in Confluence

Atlassian Research opportunity with Confluence templates

Do you use templates with Confluence? Take part in a remote 1-hr workshop. You'll receive USD $100 for your time!   We're looking for people to participate in a   remote 1-hr workshop...

1,031 views 15 13
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you