Create > Product Requirements > Let's Get Started freezes

Hi,

I can't acces the Product Requirements feature. When I go to Create > Product Requirements, I get a Let's Get Started dialog box that freezes; displaying no content or exit/skip functionality.

Has anyone else had this problem?

Kind regards,
Bashierah

5 answers

This widget could not be displayed.

Hi Bashierah,

I'd like to see what firebug/developer tools show on the network traffice when you're trying to perform that action. Can you reproduce then check out the developer pane and see if there's an error message in the network tab? (Thats chrome specific, not sure what the firebug equiv tab or page is but I'm sure it's similar).

Hi Ryan,

Here you go:



The picture didn't come through. Looks broken on my screen. Can you try again?

Also, please check if you have Adhoc canvas add-on installed? I've seen the product requirements list creation feature in that add-on.

Here you go:

Warnings and Errors

The Product Requirements feature came with the version 5 upgrade. It's listed third in the New Features list: http://www.atlassian.com/software/confluence/whats-new

Thanks for helping me try to figure this out.

Kind regards,

Bashierah

This widget could not be displayed.

Where does the "product requirements" feature come from? It sounds like an add-on or a blueprint, but you've not specified which it is

Ok, I think that's a built-in blueprint - could you check the log file for errors?

It's one of the new features that came with 5.1. (one of the reasons we upgraded, really). We didn't add anything special. Just upgraded from 5.

No errors seem to have been logged. One suggestion is that it's due to a slow connection but everything other than the blueprint features work.

This widget could not be displayed.

Bashierah,

I have not been able to replicate the error you are seeing. Strange that no errors have been logged when you try to create a new page from a blueprint. We did release Confluence 5.1.2 last week. You may want to upgrade to that version and see if your problem persists.

Hi Daniel,

We've upgraded to 5.1.2 but the problem remains :(

This is not the specific forum to provide support like this so it may be time to log a request to http://support.atlassian.com so one of the engineers can provide you with some 1 on 1 support.

This widget could not be displayed.

Is anyone else having this problem? Is it merely a case of needing to upgrade to an incremental version?

This widget could not be displayed.

We're seeing the same thing in 5.1

Have you had any luck yet?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted yesterday in Confluence

Why start from scratch? Introducing four new templates for Confluence Cloud

Hi my Community friends!  For those who don't know me, I'm a product marketer on the Confluence Cloud team - nice to meet you! For those of you who do, you know that I've been all up in your Co...

155 views 2 4
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you