CREATE page WYSIWYG wont load Edited

When i press CREATE - the edit page is loading but the WYSIWYG editor is not loading and the message appears:

This page is taking longer to load than usual. Give it a few moments, then try refreshing. Still having issues? Contact your Confluence adminimage.png

2 answers

1 accepted

0 vote
Boris Berenberg Community Champion Aug 07, 2017

Is this a server instance? It looks like Synchrony isn't working in your environment. https://confluence.atlassian.com/doc/troubleshooting-collaborative-editing-858772087.html

I'm using IIS as an SSL proxy and the port 8091 is not open in my FW. I just switched off coll. editing as i dont need it.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Tuesday in Confluence

We want to see the templates you've created in Confluence!

Hi Community, Jessica here from the Confluence Product Marketing team!  July’s community challenge is all about sharing pictures  — and as an extension of our first post on what ...

485 views 19 10
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you