Blog Marco not working

Hi,

it seems to be the case that the Blog Gadget is not working any more after the latest upgrade of our ondemand installtion. We've got the following error message:

Fehler beim Rendern des Makros 'blog-posts': com.atlassian.renderer.v2.macro.MacroException

Thanks in advance!

2 answers

1 accepted

Feature is running again after installtion of suggested fix

0 vote

Hi Andreas,
We are aware of this issue, and have it under investigation. You can find our bug report here

Hi Mick, it's good to know that you already have this under investigation. I am not able to enter the site you have mentioned but for the moment I am fine with the information. Could you please update this Question here, when the bug is fixed?

Thanks in advance!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jul 10, 2018 in Confluence

We want to see the templates you've created in Confluence!

Hi Community, Jessica here from the Confluence Product Marketing team!  July’s community challenge is all about sharing pictures  — and as an extension of our first post on what ...

864 views 23 12
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you