Attachment macro not displaying correctly after PDF export

I am seeing a case where the attachments macro is not displaying correctly when the page is exported to PDF (Tools > Export to PDF). The attachments section come up with all of the information on top of itself and it is impossible to read.

The attachments macro is configured the "Include old Attachments Versions" and "Allow Uploads" parameters set. Would either of these cause the Export to PDF to not display properly?

Exporting to Word displays the information correctly, but Export to PDF is NOT.

1 answer

1 accepted

0 votes
Accepted answer

What version of Confluence are you using? You might be hitting these bugs:

Could you please confirm?

Hanis,

This is most definitely related to https://jira.atlassian.com/browse/CONF-26210. Thanks for the information.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published yesterday in Confluence Cloud

Happy holidays from our team to yours!

Hi Community!  2018 was filled with changes for our team, both big and small, and we've taken a lot of time to both celebrate our wins and recognize areas of improvement. One thing that we're a...

104 views 1 14
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you