Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Attachment macro - multiple labels does not work

Hi,

I have a page with multiple attachment macros set up to organize the files. One of the macros has 4 labels in the macro's settings. When I updated a document with one of those 4 labels, it isn't getting associated with that macro. Even with 2 labels, that function didn't work; I could only get it to work with one label.

Is there a trick to setting them up (comma doesn't work) or is this a bug?

TIA,

Heather 

1 answer

0 votes

Hi @Heather W 

as in documentation written here, multiple labels for attachments written should be separated using commas. Doesn't matter setting space after comma (checked it out). What does not work is using Upper- and lower cases in the settings of the macro. 

What is happening when you click Preview when using 2 labels, 3 labels and than 4 labels? 

Maybe there are also other settings that don't match to the mentioned 4 labels?

Hope this helps - feel free to ask for more help.

Cheers Fabienne

Hi Fabienne,

Sorry, the issue is the macro label setting not the label on the document. If I put more than one label in the macro settings, then any document with one of those labels doesn't get picked up by that macro.

As I mentioned, I tried with commas - doesn't work. Only works with one label set up in the macro.

Thanks.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Confluence

Miss the Confluence demos at Team 21? Watch them here!

Phew, Atlassian Team 2021 blew by. With dozens of demos and a handful of keynotes, you may have missed some of the awesome Confluence Cloud sessions. Don't' worry, you can watch them all here or on Y...

129 views 2 5
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you