Adding a label to Confluence page causes error

Hello,

When I try to add a label to a Confluence page, I get a generic error. Is there any thing I can do to figure out what is causing this?

We're using IIS as a reverse proxy and Confluence is installed on the same machine.

labels confluence.PNG

2 answers

1 accepted

0 votes
Answer accepted

So I dug a little deeper and found another issue. That issue pointed towards the following documentation:

https://confluence.atlassian.com/kb/securing-your-atlassian-applications-with-apache-using-ssl-838284349.html#SecuringyourAtlassianapplicationswithApacheusingSSL-PartA.ConfiguretheAtlassianapplications

So in my server.xml file for Confluence, I had to add proxyName, proxyPort, secure, and scheme. Restarted Confluence and everything is working properly now.

0 votes

Hi Travis,

I recommend tailing your Confluence Logs and see if there are any errors when you attempt to add the label.

This article may also help you:

Adding a label to an attachment returns an error

Regards,

Shannon

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Mar 12, 2019 in Confluence

Confluence Admin Certification now $150 for Community Members

More and more people are building their careers with Atlassian, and we want you to be at the front of this wave! Important Dates Start the Certification Prep Course by 2 April 2019 Take your e...

438 views 2 13
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you