Add-on vsecure not responding

There 1 week vsecure plugin don't work correctly. See image.

Please, i would like know what i can do. Tks

vsecure_error.jpg

2 answers

Hello @Reinaldo Campos,

We highly suggest you to use the browser extensions.

Chrome - https://chrome.google.com/webstore/detail/vsecure/emodnkohpjmlkodhbfmijobljmlboedp

Firefox - https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/vsecure2/

 

Atlassian has been changing architecture and some of them affected the add-on, we are checking with support to see if possible to fix or just remove it from the Marketplace.

Thanks,

0 vote

You'll need Atlassian support to look at the log file and fix this - https://support.atlassian.com

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Kesha Thillainayagam
Posted Apr 13, 2018 in Confluence

We want to hear how your non-technical teams are using Confluence!

Hi Community! Kesha (kay-sha) from the Confluence marketing team here! Can you share stories with us on how your non-technical (think Marketing, Sales, HR, legal, etc.) teams are using Confluen...

2,925 views 27 12
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you