Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,467,726
Community Members
 
Community Events
177
Community Groups

I can't copy the whole expandable macro on the confulence page

Hello,

when I try copying or cutting the whole expandable macro that that already exists on the page with some information inside of it, it doesn't work. When I try copying or cutting the whole expandable macro with the keyboard shortcuts instead of the mouse it also doesn't work, the page simply freezes and reboots.

Not sure if this makes any sense, but is there any way to fix this.

Please let me know,

Thank you in advance.

 

1 comment

Are you using Confluence server? It seems to be a problem with the instalation of the product or with your computer. is your Navigator reboots or the Confluence instance? You should be able to copy/paste content, included macros.

Yes I am using Confluence server. The confluence edit page mainly freezes and then shows up again without any changes. I have been told that copying the micro may not work on internet explorer but it should work on chromium.

I tried in both chrome and internet explorer (I don´t have installed chromium) and it works for me. i recommend you see this page and check if your system support it. Last year, I fixed a similar problem like this, and it was caused by the Virtual Machine. The assigned resources was bottleneck.

Thank you for your help!!

Like Coco likes this

Comment

Log in or Sign up to comment
TAGS

Atlassian Community Events