fullStatementInfo.getHitCount() api returns zero always for lines which are covered by unit tests.

Hi ,

fullStatementInfo.getHitCount() api returns zero even though line was hitted by unit test which i can see from HTML report generated on same clover DB ,May i know the reason why its showing zero through api ?

Simmilar scenario i tried with clover DB which is generated by running functional test case and fullStatementInfo.getHitCount() is showing correct results for that. Its just not showing for lines which are hitted by Unit tests.

Thanks,

Gaurav

1 answer

0 vote

Hi Gaurav, it's hard to tell why you see a difference without seeing a test case and data. 

In case you have an active Clover maintenance subscription, feel free to create a ticket on getsupport.atlassian.com. 

In case you are using an open-source version of Clover, please try to create code sample (as small as possible) and attach it to your question, so we could reproduce it.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published Sunday in Agility

You asked for it, so we delivered: images on issues have arrived

A picture tells a thousand words. And agility boards have just released their latest feature: cover images on issues – so now your board can tell a story at first glance. Upload attachmen...

802 views 3 11
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you