Uploaded the Clover Data base build in my local to UNIX server not working

I have generated the clover data base in my local using maven build. When I see clover.db, it stores all the class details with absolute paths. I am trying to integrate clover covrage at run time. So I have uploaded the clover.db from my local to UNIX server and I see clover coverage recordign files are generating successsfully.

But It is not generating the covrage report. Generally will the clover database generated in local works in UNIX server? Please help me to resolve this issue

1 answer

0 vote

Hi Ramesh,

It's a known bug - see CLOV-1112 - it has been fixed already and is scheduled for Clover 3.1.7 release (planned around August/September). If you need a fix right now, you can use a 3.1.7-SNAPSHOT build of com.cenqua.clover:clover and com.atlassian.maven.plugins:maven-clover2-plugin accessible from https://maven.atlassian.com/content/repositories/atlassian-public-snapshot repository.

Regards
Marek

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Emilee Spencer
Published yesterday in Marketplace Apps

Marketplace Spotlight: DeepAffects

Hello Atlassian Community! My name is Emilee, and I’m a Product Marketing Manager for the Marketplace team. Starting with this post, I'm kicking off a monthly series of Spotlights to highlight Ma...

30 views 0 3
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot