Tests are not being found

I've new to Clover so this is probably something simple, but I can't get Clover to see my test classes. I have unit tests developed in TestNG and I can run those test using TestNG and get the results. I cannot get Clover to see those tests.

I've tried both using the Eclipse plugin and running from Ant and in both cases Clover runs but shows that there are 0 tests.

Any ideas what I'm doing wrong?

1 answer

1 accepted

0 vote

Clover can automatically detect test classes and methods if they match patterns as described here: Clover+test+detection. If your tests are named differently, you have to tell Clover how to find them by using <testsources> in <clover-setup> or <clover-instr> tasks.

Regards
Marek

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Emilee Spencer
Published Friday in Marketplace Apps

Marketplace Spotlight: DeepAffects

Hello Atlassian Community! My name is Emilee, and I’m a Product Marketing Manager for the Marketplace team. Starting with this post, I'm kicking off a monthly series of Spotlights to highlight Ma...

56 views 0 3
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot