No Clover databases found in children projects - No merge done

I am running the following command  (mvn clean clover2:setup test clover2:aggregate clover2:clover )in windows for a multi-module project and getting the reports generated.

 

However when I run the same command in linux I am not getting reports.

1 answer

This widget could not be displayed.

It's hard to tell what's really happening without full information about your system and seeing the logs.  Please run maven with debug option (-X toggle) and attach output here,  if you're worried about data confidentiality, rise an issue on support.atlassian.com

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Published yesterday in Marketplace Apps

The 7 hacks of highly successful automation

...there's anything I've learnt from working, it's that people are lazy! No offense to anyone reading this, but it's true and we can all admit it. The easier you make something for someone, the more...

101 views 0 8
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you