Clover integration with Bamboo does not work with mvn clean install!

Im trying out clover integration with bamboo with maven 2.2.1. For a build when i give the maven goal as "clean install clover2:setup test clover2:aggregate clover2:clover", the build fails with some test failures for the reason "java.lang.NoClassDefFoundError: com_cenqua_clover/CoverageRecorder". But when i change the goal to only run the clover and clover code coverage report generation as "clover2:setup test clover2:aggregate clover2:clover" the build succeeds with clover generating the needed reports.


Is there a possibility for me to run both clean install and clover integration for a build at the same time? or do i have to run those separately?

1 answer

Kishanthan that sounds like a bug. You should be able to run clean install and the clover integration at the same time. Can you contact our support team about this issue?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Wednesday in Opsgenie

Getting the Most out of Atlassian and Opsgenie Together

We’re excited to invite you to this action-packed webinar where we will demonstrate how to integrate Opsgenie’s powerful alerting and on-call management tools with your entire Atlassian stack. Mar...

68 views 0 1
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you