It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Clover does not generate report despite database and other files existing

A B Jun 07, 2012

Hi,

I'm getting the following error message in my build:

[clover-report] Loading coverage database from: 'C:\CC\DevEnv\6.0\CuramSDEJ\clover\database\mycoverage.db'
[clover-report] No coverage recordings found. No report will be generated.

But the directory mentioned contains the .db file, as well as another two files like 'mycoverage.db-3onm_h374en11' and a ton of .s files, all of which were generated during the build.

Any idea why clover can't seem to see these files? I've checked the file/directory permissions and they look fine.

Please let me know if you need log files, etc.

Thanks,

Alan.

2 answers

1 accepted

0 votes
Answer accepted
Marek Parfianowicz Atlassian Team Jun 11, 2012

Hi Alan,

Yes, we would need log files, build file, information about development environment and how tests were launched. I suggest raising a ticket at support.atlassian.com.

Regards
Marek

0 votes
Marek Parfianowicz Atlassian Team Jun 23, 2014

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
This widget could not be displayed.
This widget could not be displayed.
Community showcase
Published in Opsgenie

Handling Opsgenie Alerts

Hi everyone, welcome to the kb articles for Opsgenie FAQs. I'm one of the Technical Support Engineers for Opsgenie who will be providing weekly posts on FAQs from customers.   All alerts are ...

28 views 0 1
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you