Unable to use atlassian CLI after jira upgrade to v7

Hi,

 

I am getting below error while using jira cli after upgrade to v7. Also i am using atlassian-cli-6.3.0 and changed to jdk1.8, error which i am getting is

 

Client error: CLI connector is not installed or enabled on the server. See https://bobswift.atlassian.net/wiki/display/ACLI/Installation+and+Use

 

1 answer

JIRA CLI requires a connector add-on installed in JIRA. Please check the installed add-ons

You can also try the below url to see if license is installed

<base_url>/rest/org.swift.jira.acli/latest/validatelicense.

Thanks,

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted yesterday in Confluence

Calling all marketing teams who use Confluence - we want to hear from you!

Hi Community! me again 🙂 If you’re a marketing team using Confluence, we want to hear your story! How did you start using Confluence? What are your use cases? What have been some of the benefits?...

50 views 2 2
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you