xUnit with WebHostBuilder and POST Method

I have a unit test that uses WebHostBuilder to simulate an HTTP POST method against a .NET Core 2.0 WebAPI controller.  The test works and passes when I execute in Visual Studio but it does not pass in Pipelines.

I also use WebHostBuilder and HttpClient for a GET request and that passes in both VS and Pipelines.  Any suggestion as to why is appreciated.

Note this is a Docker project and the test image I am using in Pipelines is microsoft/aspnetcore-build:1.0-2.0.  I am unclear if that affects anything or not.

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jun 06, 2018 in Bitbucket

Do you use Bitbucket Cloud and Jira Cloud? If so, let us know!

Hi Community, I'm Julia and I'm on the Jira Software Cloud marketing team!  We're looking for companies or teams using Bitbucket Cloud and Jira Software Cloud. If your team fits the t...

62 views 1 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you