unable to use git to clone a new repo

I have created a new repo using the new bitbucket repo tools. However, when I go to the target folder and try to clone the new repo, bitbucket does not recognize any password for the ssh access phrase shown on the repo page.

I have found some messages that indicated a password change from the old version would fix it. Not so. I now have a new account password.

I also found messages that indicated I needed a PSA code. Created it...no change.

 

So now what do I do. Where do I go to find a solution to this unexpected problem.

BTW I have several repos on bitbucket. The problem is with the newest one.

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jun 12, 2018 in Bitbucket

Do you use any Atlassian products for your personal projects?

After spinning my wheels trying to get organized enough to write a book for National Novel Writing Month (NaNoWriMo) I took my affinity for Atlassian products from my work life and decided to tr...

29,767 views 26 12
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you