fatal: repository not found BUG

I push and pull from my repository all of the time. Today after I did a merge commit with bitbucket merge tool for a time I kept getting the fatal: repository not found error. I haven't changed my remote repository url or anything. After around 10 min I was able to push and pull again. This happened to me several times. What is going on? I am currently not able to push anything to my repository. Quite annoying since my remote url is set up correctly. 

1 answer

10 min later I am able to push and pull again.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jun 12, 2018 in Bitbucket

Do you use any Atlassian products for your personal projects?

After spinning my wheels trying to get organized enough to write a book for National Novel Writing Month (NaNoWriMo) I took my affinity for Atlassian products from my work life and decided to tr...

22,314 views 26 12
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you