bitbucket pipeline script sbt run starts fine but exists

I am start my server in the pipeline script before running my tests. sbt run runs and initializes fine, but right after "ready" message it exists as if someone pressed Ctrl-D.

 

 

Part of the log:

 

sbt -Dhttps.port=8001 -Dhttp.port=disabled run

...

[info] CoffeeScript compiling on 2 source(s)

[info] ReactJS compiling on 63 source(s)

[info] p.c.s.NettyServer - Listening for HTTPS on /0:0:0:0:0:0:0:0:8001

(Server started, use Ctrl+D to stop and go back to the console...)

[info] p.c.s.NettyServer - Stopping server...

[success] Total time: 160 s, completed Oct 11, 2017 3:26:49 AM

 

How do I keep the application running so that I can run my tests following this? Does pipeline support running server like this (say with & at the end a

 

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jun 12, 2018 in Bitbucket

Do you use any Atlassian products for your personal projects?

After spinning my wheels trying to get organized enough to write a book for National Novel Writing Month (NaNoWriMo) I took my affinity for Atlassian products from my work life and decided to tr...

29,780 views 26 12
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you