Weird Creating Repository Message

Hi Bitbucket,

I have write access to a bitbucket repository hosted at
https://bitbucket.org/adorman/streamuniverse. But when I try to view the
repository using that URL I always get a screen with loading ICON on it and with a message that reads "Creating Repository"

I have been facing this problem for last week or so. Earlier, I had been
able to successfully browse through the repository and I had cloned it on
my system. But now, I am unable to perform any operations (Pull, push,
update etc.) on the repository from my local system. I always get HTTP:
503, repository unavailable message. I am using source tree on my local
system rather than command line to perform operations on the repository.


Regards
Muhammad Adeel Zahid

1 answer

1 accepted

1 vote
Jesse Yowell Atlassian Team Dec 15, 2013

Sorry about that.. should be available now!

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jun 12, 2018 in Bitbucket

Do you use any Atlassian products for your personal projects?

After spinning my wheels trying to get organized enough to write a book for National Novel Writing Month (NaNoWriMo) I took my affinity for Atlassian products from my work life and decided to tr...

23,275 views 26 12
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you