Webhook gives 404 when trying to auto deploy

Hi!

When I try to push a change from SourceTree I can't get Bitbucket to auto deploy. I tried following this tut: https://bitbucket.org/lilliputten/automatic-bitbucket-deploy/ and this one: http://blog.mobnia.com/bitbucket_automated_deployment/ (which is a bit more extensive)

I followed the tutorials as much as possible, but at the second one at the bottom it tells me to create a configuration in my webserver, which I have no idea how to do. I've tried searching, but nothing.

I'm not even sure if this is the problem. The ssh keys are working and when I do a pull from the terminal it seems to work. Just the webhook I made in my repository doesn't seem to be working.

When I try to access the folder (http://travelaar.com/automatic-bitbucket-deploy/test.php) with a test file I've made, I get a 404 in my browser.

Could this cause the issue?

This is the first time I fiddle with a terminal and I just know what is in the tuts..

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jun 12, 2018 in Bitbucket

Do you use any Atlassian products for your personal projects?

After spinning my wheels trying to get organized enough to write a book for National Novel Writing Month (NaNoWriMo) I took my affinity for Atlassian products from my work life and decided to tr...

30,910 views 26 12
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you