Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,457,842
Community Members
 
Community Events
176
Community Groups

Pipe.py jenkins trigger from Bitbucket

Hello Guys,

Could someone help me with this? i started getting this error in pipe.py when i call a jenkins job from bitbucket using pipe in BB.yml

- step: &functionalTest
name: functional test
image: python:3.9
script:
- pipe: atlassian/jenkins-job-trigger:0.1.1
variables:
JENKINS_URL: 'myJenkinsURL
JENKINS_USER: 'myUser'
JENKINS_TOKEN: $JENKINS_USER_TOKEN
JOB_NAME: 'job/myJenkinsjob/job/main'
WAIT: 'true'
WAIT_MAX_TIMEOUT: 360

 

Error:

INFO: Jenkins job job/online-mymorrisons-automation/job/main is PENDING. Wait for build to be started...
Traceback (most recent call last):
File "/pipe.py", line 145, in <module>
pipe.run()
File "/pipe.py", line 136, in run
self.wait_for_job(build_response.headers['Location'])
File "/pipe.py", line 73, in wait_for_job
build_number = executable.get('number')
AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'get'
Seems the job was triggered in Jenkins; however, BB is not waiting for the Job result back instead it failed the stage whilst the test is still running in Jenkins server.

 

1 answer

0 votes
Caroline R Atlassian Team Feb 23, 2022

Hi, @Sarath Nagarajan, thank you for reaching out to Atlassian Community.

Could you please add Debug: "true" in the Pipe configuration and share the output with us? This will help us to get more logs that can help us to investigate the issue further.

Please feel free to share any additional information regarding this case.

Kind regards, 
Caroline 

Hello Caroline R

the issue got somehow fixed on its own. After multiple attempts of running the pipeline from BB. 

Thanks for your response. 

Caroline R Atlassian Team Feb 24, 2022

Hi, @Sarath Nagarajan

Thanks for the update! I'm glad to know everything is working now. Please let us know in case you face this problem again. 

Kind regards, 
Caroline 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events