Missing application links post upgrade

Hello Bitbucket/Bamboo admins,

Just upgraded from Stash-3.9.x to Bitbucket-4.7.1.

Upgrade was successful. However post upgrade, Applications links for new Bitbucket missing from Bamboo. Unable to create a new application link in Bamboo as it says application link already present, but they are definitely not visible in the list. so what am I missing.

Bitbucket 4.7.1, 

Bamboo 5.9.x, 

JIRA 6.2.x

 

Regards,

innocentspirit

1 answer

0 vote
Jeff Thomas Atlassian Team Jul 20, 2016

I suspect that you may be running into the issue described in detail at Cannot retrieve link and provider entity when creating Application Link. This is caused by changes in the newer version of Tomcat being used by Bitbucket Server and a bug in older versions of JIRA and Bamboo. Give the workaround in the link above a try and let me know how it goes.

Thanks Jeff - I was literally looking into that very same link as your message popped up. Guess I might be on the right path afterall. Will give the method a go and let you know how I get on.

Regards,

Innocentspirit

Suggest an answer

Log in or Join to answer
Community showcase
Piotr Plewa
Published Dec 27, 2017 in Bitbucket

Recipe: Deploying AWS Lambda functions with Bitbucket Pipelines

Bitbucket Pipelines helps me manage and automate a number of serverless deployments to AWS Lambda and this is how I do it. I'm building Node.js Lambda functions using node-lambda&nbsp...

710 views 0 4
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you
Atlassian Team Tour

Join us on the Team Tour

We're bringing product updates and pro tips on teamwork to ten cities around the world.

Save your spot