Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Deleted user
0 / 0 points
Next:
badges earned

Your Points Tracker
Challenges
Leaderboard
  • Global
  • Feed

Badge for your thoughts?

You're enrolled in our new beta rewards program. Join our group to get the inside scoop and share your feedback.

Join group
Recognition
Give the gift of kudos
You have 0 kudos available to give
Who do you want to recognize?
Why do you want to recognize them?
Kudos
Great job appreciating your peers!
Check back soon to give more kudos.

Past Kudos Given
No kudos given
You haven't given any kudos yet. Share the love above and you'll see it here.

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Internal Server Help

I am building an internal server for the company I work for, and I was trying to do the free trial before I suggest buying the full package, but I download it and when I go to the "https://localhost:7990/" I keep getting an error. I am not using a proxy or anything. Did I miss something? If any of you could be some assistance that would be great

1 answer

1 accepted

0 votes
Answer accepted
Danyal Iqbal Community Leader Jun 23, 2020

what error do you get?

Just page not found, this may be a very easy mistake that I made

Danyal Iqbal Community Leader Jun 23, 2020

did you go to "https://localhost:7990/"  on the server?  what OS do you have on the server? did the installer complete wihtout any error messages?

did you install it as a service? is the service running?

Like John_G likes this

I dont think so, Windows, the installer did complete without any error messages, and when I hit finish the setup wizard opened localhost:7990 and it came up as error not found.

I may have installed it as a service, if I did how would I run it

Hi John,

Try http://localhost:7990/ instead of https - that should work.

Cheers,

Christian

Premier Support Engineer

Atlassian

Like John_G likes this

So, I tried this and it also didnt work, do you recommend just uninstalling everything and reinstalling?

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Bitbucket Pipelines

Bitbucket Pipelines Runners is now in open beta

We are excited to announce the open beta program for self-hosted runners. Bitbucket Pipelines Runners is available to everyone. Please try it and let us know your feedback. If you have any issue...

769 views 15 10
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you