I can't see the webhooks o a repository even though I'm the administrator, how come?

I created a repository, but I can't acces the settings > webhooks page.
All I see is a blank page. But it works just fine when I use another person's computer.

I added screenshots of my three attempts to load the page(chrome, chrome incognito window and firefox), it looks like I'm getting a 404 but like I said I'm the repository administrator, so I should have access to everything right?

PS: I turned off my antivirus and windows' firewall.

bb_2.pngbb3.pngbb.png

1 answer

0 votes

Hi Bruno, I've checked the account and I could see you've been added as an admin, but you've also veen added to the group 'Developers'. Users in this group can't update team settings or administer repositories. When you're granted conflicting permissions, the more restrictive applies, so I'm guessing that's why you can not see the webhooks.

Can you try removing yourself from the group 'Developers' and let us know if you can see the webhooks now?

Best regards!

Ana

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Nov 06, 2018 in Bitbucket

Upgrade Best Practices

Hello! My name is Mark Askew and I am a Premier Support Engineer for products Bitbucket Server/Data Center, Fisheye & Crucible. Today, I want to bring the discussion that Jennifer, Matt, and ...

451 views 6 9
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you