Build fails with Visual Studio 2015 when used with newly cloned repository.

Hello,

My build fails with Visual Studio 2015, if I am building it from newly cloned repository. Has anyone experienced this kind of problem? I am building C# project, and has many Nugets associated with it, but are not checked-in repository, as Microsoft suggests that Nuggets should not be part of your code repository. But once I clone my repository at new location, my project fails to download all Nugets, and fails build.

If anyone has experienced such problem please let me know, how did you resolve this.

Thanks.

 

1 answer

This question is probably better suited to some sort of C# or Visual Studio QA site. The folks getting notified of this question are (presumably) experts on Bitbucket. Most (myself included) probably know nothing about Visual Studio, C#, or Nugets.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Nov 06, 2018 in Bitbucket

Upgrade Best Practices

Hello! My name is Mark Askew and I am a Premier Support Engineer for products Bitbucket Server/Data Center, Fisheye & Crucible. Today, I want to bring the discussion that Jennifer, Matt, and ...

218 views 3 7
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you