Bitbucket webhooks suddenly stop working

I have a server to get the webhook sent by bitbucket,  to automatically update repositories on a staging server.
Since yesterday it stop making the requests 


Screen Shot 2017-08-25 at 12.34.53.png

Then I tried to save the configuration  and get an Invalid URL error



Screen Shot 2017-08-25 at 12.32.56.png
I install an ssl certificate and tried to use the https url and  I got the same error.

Screen Shot 2017-08-25 at 12.42.30.png

Have anything changed ? , am I doing something wrong ?

 

0 answers

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Posted Jun 12, 2018 in Bitbucket

Do you use any Atlassian products for your personal projects?

After spinning my wheels trying to get organized enough to write a book for National Novel Writing Month (NaNoWriMo) I took my affinity for Atlassian products from my work life and decided to tr...

170 views 20 8
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you