Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in
Celebration

Earn badges and make progress

You're on your way to the next level! Join the Kudos program to earn points and save your progress.

Deleted user Avatar
Deleted user

Level 1: Seed

25 / 150 points

Next: Root

Avatar

1 badge earned

Collect

Participate in fun challenges

Challenges come and go, but your rewards stay with you. Do more to earn more!

Challenges
Coins

Gift kudos to your peers

What goes around comes around! Share the love by gifting kudos to your peers.

Recognition
Ribbon

Rise up in the ranks

Keep earning points to reach the top of the leaderboard. It resets every quarter so you always have a chance!

Leaderboard

Come for the products,
stay for the community

The Atlassian Community can help you and your team get more value out of Atlassian products and practices.

Atlassian Community about banner
4,467,462
Community Members
 
Community Events
177
Community Groups

Bitbucket API repository not found

I am using API to download some commits and the ci/cd build information for some projects. However, I always get the response in the Repository not found as the following after some were downloaded successfully.

Repository not found

The requested repository either does not exist or you do not have access. If you believe this repository exists and you have access, make sure you're authenticated.

Return to the previous page or go back to your dashboard.

How can I resolve this issue?

 

Best

1 answer

0 votes
Patrik S Atlassian Team Jun 14, 2022

Hello @Pei Liu ,

Welcome to Atlassian Community! 

As the error message states, this usually happens when the credentials you are using do not have access to the repository you are trying to access. Could you please confirm that the account you are using for authentication indeed has access to the content you are trying to download? Are you able to access this content through the UI? Also, in case you are using an app password for authentication, you can try creating a new one with the full permissions checked and try again.

If that does not work, could you please share with us the exact full command you are executing that is failing to run? Does it only fail for a specific repository, and is it always the same repository that throws the error? 

Thank you, @Pei Liu .

Kind regards,

Patrik S

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS

Atlassian Community Events