It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Protractor pipeline doesn't build

Having an issue with building protractor e2e tests, the build doesn't complete. The only way the build runs is when executing build and test in separate steps, but then tests don't run, because they can't find the build. If I run tests in queue, the webdriver exists with 199 error.

 

Any advice appreciated!

 

Capture.PNG

 

1 answer

0 votes

Hey @Triinu Maran,

It looks like this is a problem with the chrome web driver. There have been two issues raised against the protractor project for this error (https://github.com/angular/protractor/issues/4347 and https://github.com/angular/protractor/issues/4674).

These two issues detail workarounds and potential solutions to the problem. I would start with those suggestions to narrow down the problem and potentially get a more specific error message.

Cheers,
Tom.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Bitbucket Pipelines

What We Learned When We Researched Open Source Vulnerabilities in 7 Popular Coding Languages

...hey are a part of us, shaping how we interact with the world around us. The same holds true for programming languages when we think about how different kinds of vulnerabilities raise their heads in t...

1,032 views 0 3
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you