cannot see user installed plugin

Hi,

Was trying my first plugin with Bamboo..

I was following the tutorial at :

https://developer.atlassian.com/display/BAMBOODEV/Introduction+to+writing+Tasks#IntroductiontowritingTasks-RegisteringyourTaskwiththepluginsystem

Everything was fine till the step:

Running the 'MyFirstTask' Plugin

After doing atlas-run

I could get bamboo started successfully message as follows..

[WARNING] [talledLocalContainer] May 17, 2011 1:40:54 PM org.apache.catalina.startup.Catalina start
[WARNING] [talledLocalContainer] INFO: Server startup in 40924 ms
[INFO] [talledLocalContainer] Tomcat 6.x started on port [6990]
[INFO] bamboo started successfully and available at http://localhost:6990/bamboo
[INFO] Type CTRL-C to exit
However when navigating to
http://localhost:6990/bamboo
got : HTTP 404 error
Description :requested resourse not found..
Please help,
~Regards
Pradnya

2 answers

This widget could not be displayed.
Mizan Community Champion Dec 03, 2012

try restarting the server ... i.e. press CTRL+C then again run the command atlas-run

This widget could not be displayed.

tried, restarting CTRC+C and running atlas-run

same problem occured..

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Posted Tuesday in Jira

What modern development practices are at the heart of how your team delivers software?

Hey Community mates! Claire here from the Software Product Marketing team. We all know software development changes rapidly, and it's often tough to keep up. But from our research, we've found the h...

262 views 1 3
Join discussion

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you