bamboo build tab is missing in Jira (application link issue)

We have created application link between bamboo(5.5) and Jira(6.2). However, the build tab is missing now. The tab seems to appear intermittently, but has disappeared for a while now. JIRA and Bamboo make SSL connection and the configuration seems fine. There are no error regarding certificates in the log. Please suggest if there is any way to fix this issue.

2 answers

Same issue i am also facing... dont know what to do.

 

If connection is broken this tab appears if connection is proper it disappears

Same issue here.

Running JIRA v6.3.14 and BAMBOO v5.7.1

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
How to earn badges on the Atlassian Community

How to earn badges on the Atlassian Community

Badges are a great way to show off community activity, whether you’re a newbie or a Champion.

Learn more
Community showcase
Published May 18, 2017 in Bamboo

FAQ: How to Upgrade Bamboo Server

Bamboo 5.9 will no longer be supported after June 12, 2017. What does this mean? As part of our End of Life policy, Atlassian supports major versions for two years after the first major iteratio...

1,561 views 0 6
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you