There were no files to upload.

Bamboo Server 6.2.2  (centos6)

Hi I have a problem with the deployment, it says 

There were no files to upload.

But when I  try to access the current working directory the artifact is saved there.

installer.bootstrapper\bin\Debug\sample-data-1.3.0.exe

I'm using the copy pattern:

**/sample-data-*.exe 

It was being built on our remote agent that is running on windows server  

Artifact handler is Amazon S3 with a file name

installer.bootstrapper\bin\Debug\sample-data-1.3.0.exe

Also  is it possible that the filename will be saved as 

sample-data-1.3.0.exe

and not

installer.bootstrapper\bin\Debug\sample-data-1.3.0.exe

 

Any thoughts will be much appreciated. Thanks

1 answer

Hi Adrian,

Have you tried other artifact definition syntax examples other than **/sample-data-*.exe as described here?

The copy pattern is relative to the location specified within the build directory and you may not use the absolute path to refer to the location.

Hi Jeyanthan, 

 

Thank you for your response, Yes, I've already tried other copy pattern.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published Wednesday in Jira

Make your Atlassian Cloud products more secure: our NEW admin security guide

Hey admins! I’m Dave, Principal Product Manager here at Atlassian working on our cloud platform and security products. Cloud security is a moving target. As you adopt more products, employees consta...

46 views 0 2
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you