Only 1 build shows in JIRA

Since upgrading JIRA to version 7.3 and Bamboo to v5.14, within JIRA under the development panel we are only seeing 1 build listed when in fact we have several associated with that particular issue. Are others experiencing this behavior? Is there a setting I missed?

1 answer

0 vote

There is no setting other than making sure that the application links are correctly configured. Are you seeing any errors in the logs while viewing that issue. Did you try deleting and recreating the Bamboo application link?

Thank you Jobin for the response. We have tried to re-create the link. The link indicates it is successfully connected and does provide to JIRA the last build information, however not the total number of builds associated with a particular issue. We expected to see in the screen shot below 13 builds listed not just the one.  I'm curious the version you are running of JIRA and Bamboo as if they are the same and you are seeing the correct number of builds that would be  helpful information. Again my thanks.

Capture.PNG

 

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Renan Battaglin
Published May 18, 2017 in Bamboo

FAQ: How to Upgrade Bamboo Server

Bamboo 5.9 will no longer be supported after June 12, 2017. What does this mean? As part of our End of Life policy, Atlassian supports major versions for two years after the first major iteratio...

1,321 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you