Maven Test cases not getting parsed

Hello,

Im building a maven project which has multiple maven modules in it. A lot of modules generate JUNIT results.

But in my "Tests" section for the Maven Build task, i always see that there are "0" tests executed.

But when i see the maven build logs, i can see that there are a lot of tests executed.

2 answers

Check to see if they are being saved to the right place. If you're using a custom sub-directory, then you need to tell Bamboo where the sub-directory is.

Thanks Robert.

Yes, i did check and they are getting generated and are in the right place. Currenlty the workaround i did was to use the Surefire HTML report plugin and generate the HTML report from the test cases and havethe HTML reports be included as artifacts.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Community Anniversary

Happy Anniversary, Atlassian Community!

This community is celebrating its one-year anniversary and Atlassian co-founder Mike Cannon-Brookes has all the feels.

Read more
Community showcase
Renan Battaglin
Published May 18, 2017 in Bamboo

FAQ: How to Upgrade Bamboo Server

Bamboo 5.9 will no longer be supported after June 12, 2017. What does this mean? As part of our End of Life policy, Atlassian supports major versions for two years after the first major iteratio...

1,489 views 0 5
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you