It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Builds are failing when agent running as a service

Hello Team,

 

I have a windows build agent which is configure to run maven builds. When I started running it as service , build are failing continuously with below error. 

 

Agent log on user is not Local System and ENV variables are correctly configured. Can someone help me to solve this issue.

 

PS: when agent is running as non service, builds are success.

bamboo_error.PNG 

2 answers

0 votes

Hi Akhil,

The problem may need a thorough investigation. 

I would recommend opening a support ticket so that support engineers can help you.

Thanks,

Robhit

0 votes
Jey Atlassian Team Apr 10, 2018

Hi Akhil,

I believe the English translation to the error is this:

<cmd> is not recognized as an internal or external command

We see this problem often, and it's often related to the SYSTEM path not working when using the agent as a Windows Service which is outlined in the below knowledge base article:

 Hope that helps.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Community showcase
Published in Bamboo

Unable to add or edit Bitbucket Cloud repository in Bamboo

On 31 May, a GDPR-related change went live in the Bitbucket Cloud API that resulted in users not being able to create or edit Bitbucket Cloud Linked repositories in Bamboo. This API update removed t...

665 views 2 7
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you