Bamboo setup

Hi,

I'm having some issues configuring a linked repository.

I'm trying to authenticate via ssh key which I already use in my TortoiseGit, and I also tried to use username and password authentication.

In either case I get the same error message "We couldn't connect to the repository. The details you provided were invalid".

Am I missing something here?

 

1 answer

This widget could not be displayed.

Doesn't look like it is an authentication issue. What are the other details you provided? You might want to add a screenshot.

There aren't many options, I have successfully loaded all my repositories with the configured details in the Shared Credentilas section. Then i tried test connection with these same credentials.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
Atlassian Summit 2018

Meet the community IRL

Atlassian Summit is an excellent opportunity for in-person support, training, and networking.

Learn more
Community showcase
Published 6 hours ago in Marketplace Apps

The 7 hacks of highly successful automation

...there's anything I've learnt from working, it's that people are lazy! No offense to anyone reading this, but it's true and we can all admit it. The easier you make something for someone, the more...

38 views 0 8
Read article

Atlassian User Groups

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find a group

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find my local user group

Unfortunately there are no AUG chapters near you at the moment.

Start an AUG

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local meet up. Learn more about AUGs

Groups near you