Create
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Sign up Log in

It's not the same without you

Join the community to find out what other Atlassian users are discussing, debating and creating.

Atlassian Community Hero Image Collage

Bamboo remote does not start

I have installed Bamboo remote agent on a linux box. It was able to communicate with the Bamboo server fine. 

I made couple of changes to bamboo-capabilities.properties and then reverted those changes. I did reboot of my test machine. Now, when I try to start the remote agent, it doesn't start. I don't see any error messages. 

Command to start remote agent : ./bamboo-agent.sh start

I see 'checking build queue for executables...' lot of time in the log. Don't see any fatal errors.

1 answer

0 votes
edwin Community Leader Apr 18, 2017

Take a look under General configuration and make sure your Broker client URL is correct.

Suggest an answer

Log in or Sign up to answer
TAGS
Community showcase
Published in Bamboo

Bamboo 7.1 is here and is packed with value!

I'm happy to announce that Bamboo 7.1 has been released and it’s overflowing with awesome new features. Top-voted issues First and foremost, a bunch of JAC top voted issues has been delivered - y...

587 views 1 6
Read article

Community Events

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Find an event

Connect with like-minded Atlassian users at free events near you!

Unfortunately there are no Community Events near you at the moment.

Host an event

You're one step closer to meeting fellow Atlassian users at your local event. Learn more about Community Events

Events near you